Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in Çekimlerine Bu Ay Sonunda Başlanacak

02.07.2020 16:58 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için kurduğu sinema evreninin yeni üyesi Shang-Chi'nin yapım aşaması ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Çoğu yapım gibi Shang-Chi'nin de Mart ayının sonlarında yapımı durdurulmuştu. Son paylaşılan rapora göre çekimlere tekrar bu ayın sonunda dönülmesi planlanıyor. Yani yaklaşık olarak 4 aylık bir gecikme mevcut olacak. Şu an için bu konuda bir bilgi olmasa da filmin ertelenme ihtimali mevcut.
 
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ismi ile vizyona girecek olan filmin vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Destin Daniel Cretton üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 53 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler