Shangri-La'dan 6 Dakikalık Oynanış Videosu

Shangri-La'da ilerledikçe heyecan ve aksiyon dozajı giderek artıyor.
29.06.2011 23:05 Levent Polater

 
    Call of Duty: Black Ops'un üçüncü harita paketi Annihilation dün çıkışını yaparak ilk olarak Xbox 360 sahiplerini coşturmaya and içti. İçinde bulunan 5 multiplayer haritasından biri her zamanki gibi zombi modu içindi.
 
    Shangri-La adı verilen bu zombi modu için geçtiğimiz günlerde harika bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Şimdi paket resmi çıkışını yaptı ve bu bölüme yakından göz atma zamanı.
 
    Kızgın küçük maymunlar, enterasan tuzaklar ve bir çok bulmacalarıyla diğer zombi bölümlerinden kendini hemen sıyıran Shangri-La oldukça eğlenceli bir bölüm olmuş. Aşağıdan oyunun ilk kısımlarını gösteren bir oynanış videosunu görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 1 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler