Shaq Fu: A Legend Reborn 5 Haziran'da Çıkacak

06.04.2018 17:52 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Wired Productions ve geliştiriciler Saber Interactive ile Big Deez Productions oyuncuların eski basketbolcu Shaquille O’Neal'ı kontrol edeceği aksiyon dolu beat ‘em up oyunu Shaq Fu: A Legend Reborn için çıkış tarihi verdi.

   Shaq Fu: A Legend Reborn 5 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
   Oyunun dijital sürümü $19.99 olacak. Henüz açıklanmayan bir indirilebilir içerik ile birlikte sunulacak oyunun kutulu sürümü PlayStation 4 ile Xbox One'da £24.99 / €29.99 / $29.99; Switch'te ise £34.99 / €39.99 / $39.99 fiyattan satılacak.
 
   Ayrıca NBA Playgrounds Switch versiyonunu 10 Haziran 2017'den önce satın almış kullanıcılara Shaq Fu: A Legend Reborn'un dijital sürümü ücretsiz olarak verilecek.

   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shaq Fu: A Legend Reborn Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Big Deez Production Dağıtıcısı: Mad Dog Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Haziran 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler