Shaq Fu: A Legend Reborn İlkbaharda Çıkacak

16.02.2018 09:36 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Wired Productions ve geliştiriciler Saber Interactive ile Big Deez Productions Shaq Fu: A Legend Reborn'un bu ilkbaharda çıkış yapacağını duyurdu.

   Oyuncuların eski basketbolcu Shaquille O’Neal'ı kontrol edeceği aksiyon dolu beat ‘em up oyunu Shaq Fu: A Legend Reborn PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak ve oyun hem dijital hem de kutulu olarak satışa sunulacak.
 
   Ayrıca NBA Playgrounds Switch versiyonunu 10 Haziran 2017'den önce satın almış kullanıcılara Shaq Fu: A Legend Reborn'un dijital versiyonu ücretsiz olarak verilecek. 
 
   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shaq Fu: A Legend Reborn Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Big Deez Production Dağıtıcısı: Mad Dog Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Haziran 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler