Shazam 2 Ertelendi, The Flash Filmi 1 Ay Erkene Alındı

20.04.2020 22:16 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs sebebiyle filmler ertelenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde The Batman filminin ertelendiğini sizlere aktarmıştık. Şimdi de iki DC filmi için yeni vizyon tarihi açıklandı.
 
Uzun zamandır geliştirilen, ancak bir türlü sorunlardan kurtulamayan The Flash filminin vizyon tarihi 1 Temmuz 2022 iken, 1 ay öne çekildi ve yeni vizyon tarihi 3 Haziran 2022 oldu. Filmin yönetmen koltuğunda Andy Muschietti bulunuyor. The Flash rolünü ise Ezra Miller canlandıracak.
 
Ertelenen bir diğer film ise serinin ikinci filmi olacak olan Shazam 2. Nisan 2022 olarak planlanan vizyon tarihi, 7 ay ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi Kasım 2022. Yakın zamanda diğer DC filmleri ile ilgili erteleme haberleri de gelebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler