Shazam 2'de Shazam Ailesini Daha Çok Göreceğiz

15.09.2020 11:59 Özgür Eroğlu

 
 
DC karakterlerinden biri olan Shazam'ın ilk film uyarlaması 2019 yılında vizyona girmişti. İlk filmden hemen sonra da ikinci film için çalışmalara başlanmıştı, ancak salgın sebebiyle hem filmin çekimleri hem de vizyon tarihi ertelendi.
 
Film için hala çalışmalara 2021'in ilk aylarında başlanacak, bu yüzden hala çok fazla bilgi bulunmuyor film ile ilgili. Ancak geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni David F. Sandberg,bir soru cevap etkinliğinde sorulan soru üzerine Shazam ailesinin ikinci filmde çok daha fazla yer kaplayacağını söyledi.
 
Shazam 2 il ilgili en büyük dedikodu filmde Superman'in bulunması. Henüz resmi olarak onaylanmadı, ancak ya Black Adam filminde ya da Shazam 2'de Superman'i göreceğiz gibi duruyor.
 
Filmin tam ismi Shazam: Fury of the Gods. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg üstleniyor. Shazam: Fury of the Gods eğer bir ertelenme yaşamazsa 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler