Shazam 2'ye 3 Yeni Karakter Eklendi

23.10.2020 17:47 Özgür Eroğlu

 
 
DC karakterlerinden biri olan Shazam'ın ilk film uyarlaması 2019 yılında vizyona girmişti ve şu sıralar da ikinci film çalışmalar yapılıyor. Henüz çekimler yapılmadı, ancak oyuncu seçimleri devam ediyor.
 
Son rapora göre filme 3 yeni karakter daha eklendi. Bu üç karakter için şu anda oyuncular aranıyor ve rollerin tam olarak ne olduğu belli değil. Gizemini koruyan bu roller sadece 3 kız kardeş olarak listelenmiş. Bu kız kardeşlerin de yaş farkları bir hayli fazla. 
 
Karakterlerin fiziksel özelliklerinin belli olabilmesi için de bazı oyuncular önerilmiş. En küçük kardeş için Zendaya, Halle Berry veya Eva Green ortanca kardeş için, Helen Mirren ise en büyük kardeş için. Tekrar edeyim, bu oyuncular bu roller için istenmiyor veya aday değiller. Sadece genel fiziksel özellikleri, yaşı gibi detayların belli olması için paylaşılan isimler. Ayrıca bu üç karakter için bir de filmin kötüsü olacakları söylenmiş.
 
Filmin yönetmeni daha önce ikinci filmin kötülerinin oldukça enteresan olacağını söylemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler