Shenmue 3 için Kickstarter Düşünülüyor

Shenmue zamanının çok ötesinde bir hayal gücüne ve kaliteye sahipti
03.03.2013 21:33 Alkan Adakaner


     Oyunların Kickstarter projeleri sayesinde geliştirilme aşamalarında önemli miktarda bağış topladıklarına şahit oluyoruz. Bu sayede finansal olarak zorluk çeken geliştiriciler hayallerini gerçekleştirmiş oluyorlar, tabi biz de bu hayallere ortak oluyoruz.
 
     Shenmue serisinin hayranları da hayallerine bu sayede kavuşabilirler. Serinin yaratıcısı Yu Suzuki, Monaco Anime Game Show'da bir Fransız TV kanalına Shenmue 3 için Kickstarter'daki gibi bir finansal destek projesinin başlatılabileceğini düşündüğünü söyledi.

     Eğer Shenmue 3 için Kickstarter projesi başlatılırsa serinin hayranlarının büyük destek sağlayacaklarını düşünüyoruz. Buna rağmen ilk Shenmue oyununun maliyetinin yaklaşık 70-75 milyon dolar arasında olduğunu da belirtelim. Ne de olsa Shenmue son derece ayrıntılı ve emek isteyen bir seridir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue City Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 32 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler