Shenmue City'i Batılı Oyuncular da Oynayabilecek

06.12.2010 10:34 Alkan Adakaner

 
 
    Dreamcast'in efsane oyunlarından Shenmue'nun devam oyununu yıllardır beklerken Yu Suzuki karşımıza Shenmue City ile çıkmıştı. Bu oyun Shenmue efsanesini çok özleyen oyuncuların özlemini biraz olsun giderecektir.
 
    Yu Suzuki'nin açıklamasına göre Japonya'da Yahoo Mobage için hazırlanan oyunu ileride Batı'da ve doğal olarak İngilizce olarak PC için (aynı zamanda iPhone, Android ve facebook) çıkarma amaçları varmış.
 
     Henüz Shenmue City'nin Batı'daki sürümünün adı belirlenmedi, ama bunun Shenmue World olabileceği söyleniyor. Bu oyunu özellikle facebook gibi sosyal ağlara uyarlamak Shenmue'nun popülaritesini arttırmak için çok yararlı olacaktır.
 
    Ayrıca 1up.com Yu Suzuki ile röportajların da bulunduğu ve aralarında Shenmue 3'ün de bulunduğu çeşitli dosya konularını önümüzdeki 5 gün boyunca yayınlayacak. Shenmue hayranlarının bu siteyi yakından takip etmesini öneriyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue City Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler