Shenmue City'nin Android & iOS Sürümleri Gelebilir

Shenmue City'de nasıl bir görev üstlenmek isterdiniz?
01.03.2011 14:29 Alkan Adakaner


      Sega'nın Shenmue adlı oyunu sadece iki yapımla bir efsaneye dönüşmeyi başarmıştı. Mükemmel grafikleri, gerçekçi bir dünya ve yenilikçi oynanış öğeleri bu oyunu klasikler arasına soktu.
 
     Shenmue 3'ü beklerken serinin yaratıcısı Yu Suzuki, Japonya'da Yahoo'nun Mobage Town servisi için Shenmue City'i (diğer adıyla Shenmue Town) çıkarmıştı. Bu oyunda şehirdeki kişilerden her hangi birisinin kişiliğine bürünebiliyorduk.
 
     Yu Suzuki, Batı'ya da getirmeyi planladığı Shenmue City'i Android işletim sistemi kullanan cihazlar ve Apple/iPhone için piyasaya çıkarma konusunda bazı düşüncelerinin olduğunu söyledi. Akıllık telefonlarda bir strateji belirlemeye çalışan Suzuki, öncelikle oyunu nasıl uyarlayacağı ile ilgili çeşitli fikirler üretmesi gerektiğini söyledi.
 
      En azından Shenmue 3'ün özlemini dindirmesi açısından Shenmue City'nin Batı'da herhangi bir platformda kendini göstermesi serinin hayranları için önemli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue City Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 44 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler