Shenmue III 10 Milyon Dolar Toplarsa Tam Bir Açık Dünyanın Özelliklerini Taşıyacak

22.06.2015 09:28 Ömür Gencer


       Sony'nin E3 konferansında duyurulan Shenmue 3, bildiğiniz gibi Kickstarter'da hedeflediği bağış miktarını saatler içinde topladı. Oyunun yapımcısı Yu Suzuki, normalde 2 milyon dolar istenilen oyunun tam istediği bir oyun olması için 10 milyon dolar gerektiğini dile getiriyor.
 
       Reddit üzerinden oyuncuların sorularını cevaplayan Suzuki, "şunu söyleyeceğim: Eğer 5 milyon dolara ulaşırsak Shenmue 3 ile en çok istediğim şeylerden birisi gerçek olacak." yorumunda bulundu. Şu anda Kickstarter kampanyasında 5 milyon dolara kadar stretch goal bulunduğunu belirtelim. Suzuki daha sonra şöyle devam etti: "10 milyon dolarda tam bir açık dünyanın özelliklerini taşıyacak."
 
        Suzuki'nin 10 milyon dolar bağışla oyuna eklenecek özelliklerin ilerleyen dönemlerde açıklanacağını ancak bu özelliklerin oyuna yan aktiviteler ekleyeceğini dile getirdi. Daha önce Suzuki forklift yarışlarının yeterli bağış toplanırsa oyuna eklenebileceğini dile getirmişti.
 
       Şu an için 3,519,105 dolar toplayan oyunun Kickstarter kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 15 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler