Shenmue III Çıkış Fragmanı

13.11.2019 20:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Ys Net, Shenmue III'ün çıkış fragmanını yayınladı.

19 Kasım'da PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL, deluxe sürüm 319,00 TL; Epic Games Store'da standart sürüm 209,00 TL ve deluxe sürüm 269,00 TL fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın.
 
Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor.
 
Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor. 
 
Zengin hikaye
Ödüllü oyun yönetmeni Yu Suzuki tarafından yazılan ve yönetilen bu oyunda, babası için adaleti yerine getirmeye çalışan bir gencin sürükleyici hikayesine kapılın.

Yoğun savaş
Gelişmiş dövüş mekanikleri kendi savaş tarzınızı özelleştirmenize ve normal, ileri düzey ve tılsımlı yetenekler kullanarak her defasında mükemmel vuruşu indirmenize imkan tanır.

Büyüleyici karakterler
Yol üzerinde karşılaştığınız kişilerle konuşmak için biraz zaman ayırın. Yolculuğunuzda size yardımcı olacak birkaç ipucunu ortaya çıkarabilirsiniz. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
İngilizce 
 
 
Japonca 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 24 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler