Shenmue Yönetmeni Yu Suzuki Dördüncü Oyunu Yapmayı Umuyor

21.11.2019 10:23 Gazali Çetinkaya

 
Shenmue 18 yıllık bir aranın ardından üçüncü oyunu ile hayranlarıyla buluştu ve serinin yönetmeni Yu Suzuki şimdiden dördüncü oyunun yapılmasını umuyor.
 
Metro UK ile röportaj gerçekleştiren Yu Suzuki, Ryo'nun macerasını Shenmue 4'te devam ettirebileceklerini belirtti.
 
Shenmue III'ün geliştirme süreci sırasında oyunun kapsamının genişlediğini, Shenmue'nun yaşadığını görmek isteyenler olduğu sürece hikayesini tamamlamaktan vazgeçmeyeceğini söyleyen Yu Suzuki "İçtenlikle, Ryo'nun hikayesini ve maceralarını Shenmue 4'te devam edebileceğimizi umuyoruz." diye ekledi.
 
Yu Suzuki daha oyun çıkmadan, iki sene önce de, hikayeyi üçüncü oyun ile sonlandırmaya zorlamadıklarını ve eğer mümkünse serinin hikayesini dördüncü oyun ile devam ettirmeyi düşündüklerini, belirtmişti.

Shenmue III PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL, deluxe sürüm 319,00 TL; Epic Games Store'da standart sürüm 209,00 TL ve deluxe sürüm 269,00 TL fiyattan satışta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler