Sherlock Holmes 3 Süresiz Olarak Askıya Alındı

21.10.2020 17:45 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2009, ikinci filmi 2011 yılında yayınlanan Sherlock Holmes serisinin üçüncü filminden yeni bir haber paylaşıldı. 
 
Üçüncü filmin yönetmenliğini yapacak olan Dexter Fletcher, filmin süresiz olarak askıya alındığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Dexter Fletcher, üçüncü filmin vizyon tarihine bakılmaksızın filmin yapım sürecinin beklemeye alındığını söyledi.
 
Sebebi ise salgın. Dexter Fletcher, dünyanın tamamen normale döndüğü zaman, sinemalar tamamen açıkken ve çekimler rahat bir şekilde çekilebileceği zaman yapıma başlayacağını söyledi. 
 
Geçtiğimiz günlerde de filmin başrolü Robert Downey Jr., Sherlock Holmes için MCU tarzı bir evren kurmak istediğini söylemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 13 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler