Shin Megami Tensei: Devil Survivor Görüntüleri

Devil Survivor ilgi çekici karakterlere sahipti
05.01.2011 21:46 Alkan Adakaner


    Atlus'un 2009 yılında DS için piyasaya çıkardığı Shin Megami Tensei: Devil Survivor'ı 3DS için de hazırladığını bugün duyurmuştuk. 3DS için hazırlanan oyunun tam adı ise Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclock olarak açıklandı.
 
     Şu an %90'ı biten ve 150'den fazla iblis barındıracak oyundaki bütün karakterler de seslendirilecek. 3DS'in görsel gücünü kullanarak DS sürümünden daha iyi görüneceği açıklanan oyunun ilk ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    Açıkçası görsellerde büyük bir gelişme göremedik, ama zaten bu türdeki oyunlar görsel olarak pek üst düzeyde olmuyor.
 
   Atlus'un bu başarılı serinin 3DS'e de çıkması bu konsolu bekleyenler için iyi bir haber olarak ele alınabilir, çünkü Shin Megami Tensei serisi derin rpg öğeleri ile türü sevenlerin beğenisini topluyor. İlk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclock Platformlar: 3DS Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 13 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler