Shinji Mikami: Resident Evil 6 Aksiyon Filmi Gibi

20.07.2012 11:48 Talha Aynacı

 
   CVG ile gerçekleştirdiği röportajda Resident Evil serisinin bugün geldiği noktaya değinen serinin babası Shinji Mikami, eski nesil Resident Evil hayranlarıyla aynı görüşte:
 
"Resident Evil 6'nın tanıtım videosunu görünce bir zombi oyunundan çok Hollywood yapımı aksiyon filmlerine benzettim." yorumunda bulunan Mikami, artık RE serisinde görev almamasını ise şöyle açıklıyor:
 
"Bu durumdan ne mutluyum ne de üzgün. Sanırım Capcom'daki ekip oyun üzerinde sıkı çalışıyor. Resident Evil 6'yı oynarmıyım, bilmiyorum. Resident Evil 5 ancak geçen sene oynayabildim. Bana bir kopya göndermişerdi ama uzun süre elimi dahi sürmedim. Bu, oyunun iyi veya kötü olmasından kaynaklanmıyordu. Biliyordum ki benden başkası tarafından yapılan, benim tarzıma uymayan bir Resident Evil oyunuydu ve bu fikirden hoşlanmamıştım."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 14 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 33 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler