Shinji Mikami, Zwei ile Korkuyu Hissettirecek

25.04.2012 21:44 Alkan Adakaner


     Resident Evil serisinin ilk oyunları ile korku oyunları tarihine damgasıını vuran Shinji Mikami şu sıralar kendi stüdyosu Tango Gameworks'te kod adı "Zwei" olan bir oyun üzerinde çalışıyor. İşte bu oyun ile Mikami bize korku dolu bir atmosfer sunma amacında.
 
      Oyunun buradan ulaşabileceğimiz teaser sitesinde ise Shinji Mikami'nin şu sözleri oldukça dikkatimizi çekiyor:
 
     "Sonunda dikkatimi topladım ve bir kere daha katıksız bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum. Kaliteli bir yapım hazırlamak için kolları sıvadım. Bu konuda emin olabilirsiniz."
 
     Resident Evil serisinin bir aksiyon oyununa dönüştüğünü (Capcom da bunu gururla söylüyor) göz önüne alırsak, sonunda Shinji Mikami, Resident Evil serisinin eski hayranlarının isteklerine uyup katıksız bir hayatta kalma-korku oyunu sunacak gibi görünüyor. Aşağıda Zwei'ın ilk konsept çalışmasını görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler