Shogun 2: Total War'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

13.11.2010 23:30 Gökhan Yılmaz

 
     Sega ve Creative Assembly ortaklığı ile geliştirilen Shogun 2: Total War'un çıkış tarihi açıklandı. Devam oyunu 15 Mart 2011'de PC için piyasaya sürülecek.
 
     Shogun 2: Total War, tamamen 3D olacak kara ve deniz savaşlarını barındıracak. Geliştirilen yeni yapay zeka sistemi sayesinde kavraması daha kolay fakat stratejinin daha ön planda olacağı bir oynanışa sahip olacak.
 
     Biliyorum 15 Mart'a kadar beklemek zor olacak fakat, aşağıdan ulaşabileceğiniz yeni yayınlanmış ekran görüntülerine bakmaktan başka yapacak bir şey bulunmuyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler