Shuhei Yoshida'dan PS Vita İtirafı

22.06.2012 19:37 Samet Konuksal


      Vita çıkmadan hemen önce Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida'nın söyledikleri hala kulaklarımızda. Geçmişte "Vita, PSP gibi dışlanmayacak" diyen Yoshida, Vita adına bir itirafta bulundu. İtirafın odak noktası, Sony'nin E3 sunumu oldu.
 
      Develop'a konuşan Yoshida, "Evet şu an ortalıkta fazla konuşulan PS Vita oyunu yok. Geçmişe dönecek olursak eğer, PS Vita'ya ve oyunlarına daha çok zaman harcamalıydık, projeler hakkında daha çok sunumlar yapmalıydık." açıklamalarını yaptı.
 
     Sony'nin E3 sunumuna da değinen Shuhei Yoshida, "Bizle beraber E3'e PS Vita'dan oynanabilir olarak 25 adet oyun taşıdık. Bunlardan bazıları üst düzey yapım ve beni de heyecanlandırıyor. Fakat bunları tanıtmak için daha fazla süre ayırmamız gerekirdi. Gerçi bu seneki E3 sunumumuzu bilerek kısa tuttuk çünkü geçmişte uzun sunumlarla adımız çıkmıştı." sözlerini ekledi.
 
     Son olarak Sony'nin yetkili ismi, "Kısa ama öz tanıtım açısından bir şeyler başarabildiğimizi düşünüyorum. Fakat Vita adına daha fazla şeyler bekleyen insanları tatmin edemediğimizi itiraf etmem gerek." sözleriyle birlikte özür şeklinde bir itirafta bulundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler