Sid Meier’s Civilization VI Switch'e Geliyor

07.09.2018 19:12 Gazali Çetinkaya

 
2K Games, Sid Meier’s Civilization VI'nin 16 Kasım'da Switch'e geleceğini duyurdu.

Oyunun Switch versiyonunda tüm güncellemeler ve iyileştirmeler ve dört yeni uygarlık, lider ve senaryo ekleyen dört içerik bulunacak:

Vikings Scenario Pack
Poland Civilization & Scenario Pack
Australia Civilization & Scenario Pack
Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
 
Oyunun tanıtım yazısı:  
 

İlk olarak efsanevi oyun tasarımcısı Sid Meier'in yarattığı Civilization, zamana meydan okuyan bir imparatorluk kurmaya çalıştığınız, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Taş Devri'nden Bilgi Çağı'na kadar uzanacak bir uygarlık kurup ona önderlik ederek Dünya'nın Hakimi olun. Savaşın, diplomasi yürütün, kültürünüzü geliştirin ve dünyanın görüp göreceği en büyük uygarlığı inşa etmeye çalışırken tarihin en büyük liderleriyle rekabet edin.
 
Civilization VI, dünyanızla ilgilenmeniz için yeni yollar sunuyor: şehirler artık haritada fiziksel olarak genişliyor, teknoloji ve kültüre dair etkin araştırma yeni ihtimaller ortaya çıkarıyor ve rakip liderler, siz oyunda zafer elde etmenin beş yolundan biri için yarışırken tarihsel izlerine dayalı kendi gündemlerinin peşinde koşuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler