Sifu bu ay sonu Steam'e geliyor

02.03.2023 11:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Sloclap, dövüş aksiyon oyunu Sifu'nun 28 Mart'ta ücretsiz Arenas adlı güncellemeyle beraber Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda Microsoft Store üzerinden mevcut.
 
Oyun daha önce PC için Epic Games Store'da mevcuttu
 
 
 
Daha önce PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapan Sifu, şimdi Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. Uzak doğu - Kung Fu sanatı dövüşleriyle ve her ölüşte yaşlanma mekaniğiyle dikkatleri üzerine çeken Sifu, oyuncular tarafından konuşulan ve oynanan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.
 
Sifu, 28 Mart'ta ücretsiz bir Arena güncellemesine sahip olacak. Bu güncelleme içerisinde süre sınırlı mücadeleler, farklı farklı bölgelerde rakipleri alt etme ve hayatta kalma aşaması ve daha fazlası bizlere sunulacak. Bu güncelleme ile beraber oyuna 9 arena ve 45 yeni mücadele dahil olacak.
 
Sifu, Arena güncellemesi
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sifu Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Sloclap Dağıtıcısı: Sloclap Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler