Sifu için Yeni Yaz Güncellemesi Geliyor: Puanlama, Kıyafetler ve Dahası

27.08.2022 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Sloclap, Sifu için yeni bir puanlama sistemi ve ek kıyafetler ekleyen yeni güncellemenin 31 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Yeni güncelleme ile oyuna Gameplay Modifiers özelliği dahil edilecek. Bu özellikle beraber rakiplerin zorluklarını değiştirebilecek. Oyuncular bu özellik sayesinde düşmanlarını çok kolay veya çok zor hale getirebilir. Zorluğu seven oyuncular hatta tek vuruşta ölme derecesini bile ayarlayabilir. 
 
Puanlama sistemiyle beraber oyuncular gerçekleştirdiği her yumrukta, tekmede, bitirici vuruşlarda ve daha fazlasında puan kazanacak. Oyuncunun akıcılığına, verimliliğine ve çeşitliliğine dayalı bir sıralama sistemi sunacak. 
 
Güncellemeyle beraber oyuna yeni kıyafetler gelecek. Enforcer zırhı, oyunun deluxe sürümünün sahiplerine sunulacak. Tüm oyuncular ikinci kıyafet olan Usta El'e erişebilecek. 
 
Sifu şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sifu Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Sloclap Dağıtıcısı: Sloclap Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 5 Dk önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler