Silent Hill: Downpour Ertelendi!

Umarız bu ertelenme oyunu çok daha keyifli kılar.
10.10.2011 15:42 Ersin Kılıç


     Mahkum olan bir karakteri yöneteceğimiz Silent Hill: Downpour'da hapishane aracının kaza geçirmesi ile yolumuz bir kez daha Sessiz Tepe'ye düşecekti. Fakat anlaşılan bu yeni maceramız için biraz daha beklememiz gerekecek.
 
     Çıkış tarihine bir aydan kısa bir süre kalan Silent Hill: Downpour, Amazon'da Şubat 2012 olarak listelenmiş ve oyunu bekleyenlerin kafasını karıştırmıştı. Yayınlanan uzun videolar ile önümüzdeki aya yetişeceğine emin olduğumuz Silent Hill: Downpour'dan beklenen üzücü haber ise bugün geldi ve oyunun ertelendiği açıklandı.
 
     Bu ertelenmenin Konami tarafından açıklandığı belirtilse de basın bülteni ile bu durumun duyurusu yapılmış değil. Henüz net bir çıkış tarihi bulunmayan oyunun 2012 yılı 2.çeyrekte çıkacağı belirtiliyor. Ertelenme nedeni açıklanmayan oyunun yeni çıkışı Mart - Haziran 2012 döneminde olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 2 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 5 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 6 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler