Silent Hill: Downpour için Multiplayer Düşünülmüş

Bu kabusu yalnız yaşamanın tadı başka oluyor
25.01.2011 13:26 Alkan Adakaner


     Silent Hill kasabasındaki kabuslarda şimdiye kadar hep tek başımıza mücadele ettik. Her ne kadar kasabada bazı kişilerle karşılaşsak da bunların bize yardımı sınırlı oldu. Peki iki kişilik çok oyunculu desteği olan (co-op) bir Silent Hill oyunu nasıl olurdu?
 
      Vatra Games'ten Silent Hill: Downpour'un tasarım yönetmeni Brian Gomez'in Game Informer'a yaptığı açıklamaya göre ilk aşamda oyunun multiplayer desteği üzerinde düşünülmüş, ama bundan vazgeçilmiş.
 
      Baş tasarımcı Marek Berka ise Konami ile co-op deneyim üzerine düşündüklerini; ama izolasyon, atmosfer gibi unsurların bu tarz bir oyunda sorun yaratacağını gördüklerini söyledi. Temel olarak iki kişinin aynı anda, ama kasabanın farklı mekanlarında oyunu oynamasını hedeflediklerini, karakterlerim verdikleri kararlar ve gelişen olayların oyunun seyrini değiştirebileceğini söyleyen Berka, böyle bir şeyin daha sonraki oyunlar olmasının mümkün olabileceğini vurguladı.
 
      Bana kalırsa Silent Hill dünyasında co-op bir deneyim çok sırıtacaktır ve Silent Hill'de oyuncunun yalnızlık hissi her hangi bir şekilde giderse oyun atmosferi de yok olacaktır. Co-op kararı sanki online oyun düşünülerek verilmiş bir karar gibi (yani daha çok satılması için) duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler