Silent Hill: Downpour ve HD Collection Yamalanıyor

Downpour oyuncuların büyük bölümü tarafından beğenilmedi
25.04.2012 21:57 Alkan Adakaner


    Konami'nin bir süre önce piyasaya çıkardığı Silent Hill: Downpour ve Silent Hill HD Collection'da bazı sorunlar bulunuyordu. Yayıncının açıklamasına göre bu sorunlar PSN ve Xbox Live'dan yayınlanacak yamalarla giderilecek.
 
     Açıklamalara göre Silent Hill HD Collection'daki frame-rate sorunları (saniye/kare oranı) ve ses senkronizasyonundaki bozukluklar bu yamayla giderilecek. Silent Hill: Downpour'daki otomatik-kayıt (auto-save) sorunları da yeni yamayla giderilecekmiş.
 
    Silent Hill serisini Batılı geliştiricilere emanet ederek oyunun fanlarını üzen Konami bakalım bu seriyi bir gün yeniden ele alacak mı? Sanırım böyle bir karar herkesi çok mutlu ederdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler