Silent Hill: Downpour'dan Yeni Ekran Görüntüleri

Işık hüzmeleri dikkat çekici
28.09.2011 12:28 Ersin Kılıç


     Vetra games tarafından geliştirilen Silent Hill: Downpour ile kabuslarımızın odak noktalarından biri olan Silen Hill'e dönüş yapacağız. Uzun süredir geliştirilen oyun için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun ekran görüntülerine baktığımızda ise her zaman olduğu gibi karanlık ve puslu hava öne çıkıyor. Dikkat çeken asıl nokta ise ekranda meydana gelen bulanıklaşmalar olmuş. Anlaşılan geçişlerde veya farklı sahnelerde bunun gibi ilginç anlar ile karşılaşacağız.
 
     SH: Downpour için geçtiğimiz günlerde bir ertelenme haberi çıkmış fakat bu konuda bir doğrulama gelmemişti. Yani büyük bir aksilik yaşanmaz ise oyuna 4 kasım'da kavuşacağız. Bu yeni görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler