Silent Hill: Downpour'dan Yeni Görseller

Murphy bir yandan canavarlarla mücadele derken bir yandan da Anne Cunningham'dan kaçacak gibi görünüyor
23.06.2011 09:59 Alkan Adakaner


    Çek Cumhuriyeti'nden Vatra Games tarafından geliştirilen Silent Hill: Downpour'un yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerdeyine yıkım sahnelerine sıkça tanık oluyoruz. Diğer Silent Hill oyunlarından çok daha hareketli bir oyun olacağını gözlediğimiz Downpour'da Murphy Pendleton adlı bir suçluyu yönetiyoruz.

    Silent Hill kasabasının Güneydoğu kısmında geçecek oyunda yakın dövüş elementleri üzerinde yoğunlaşılmış ve diğer Silent Hill oyunlarından daha geniş mekanlar sunulacak(mış).

    2011 yılının sonunda Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 2 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 3 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 3 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler