Silent Hill: Downpour'dan İlk İnceleme Notları

İncelemeler, oyunun atmosferini başarılı, yan görevleri de sıradışı bulmuş.
12.03.2012 12:16 Talha Aynacı


    Akira Yamaoka'nın müzikleri olmadan, batılı bir oyun yapımcısının ellerinde şekil alan Silent Hill: Downpour için inceleme notları yayınlanmaya başladı. Yapılan incelemelere ve yorumlara bakılırsa Silent Hill: Downpour için ortalama birşeyler söylemek güç.
 
IGN - 4.5/10
 
   Hikaye fena sayılmaz ama seçim anları etkileyici değil. Görsel anlamda renk paletinden yoksun ve frame rate konusunda işkence çekiyor. ( IGN ayrıca oyunun dövüş sistemini yerden yere vurmuş."
 
Destructoid - 8/10
 
   Elbette orjinal oyunlarının etkisini veremiyor ama köklere dönme yolunda önemli adımlar atmış. Yapımcılar bu şehirde halen yapılabilecek şeyler olduğunda göstermiş. Yan görevleriyle birlikte 8 saat uzunluğunda bir yolculuk sizi bekliyor.
 
Gamespot - 7.5/10
 
   Yan görevlerinden tutun da müziklerine kadar Silent Hill: Downpour değişim geçirmekten korkmuyor. Silent Hill'in efsanevi atmosferi başarılı bir şekilde oyuna yansıtılmış. Dövüş sisteminde zorlanabilir ve frame rate konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
 
Şu an için 2 iyi, 1 berbat inceleme notumuz var. Haberimizi, inceleme puanlarıyla güncel tutacağız.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 1 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler