Silent Hill Filmine 2 Ünlü Oyuncu Daha Katıldı

Kit Harington ve Adelaide Clemens de Silent Hill: Revelation 3D'de rol alacak
07.04.2011 08:13 Alkan Adakaner


     Silent Hill filminin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Bu defa çok önemli iki oyuncunun Silent Hill: Revelation 3D'de rol alacağı açıklandı.
 
     Bu oyuncular Carrie-Anne Moss (The Matrix) ve Malcolm McDowell (A Clockwork Orange) gibi sinema dünyasının en önemli filmlerinde rol almış kişiler. Bu iki oyuncunun Revelation 3D'de Claudia Wolf ve Leonard Wolf yani baba-kız rolünde olacakları açıklandı.
 
     The Matrix ve A Clockwork Orange gibi iki mükemmel filmde oynamış bu oyuncuların Silent Hill: Revelation 3D'de rol alacak olmaları filmden beklentilerimizi de arttırdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 1 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 2 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 6 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler