Silent Hill: HD Collection Ertelendi

10.01.2012 00:53 Levent Polater

 
    Konami, Silent Hill HD Collection'ın maalesef ertelendiğini açıkladı.
 
   İlk olarak geçen sene için duyurulan oyun daha sonra 24 Ocak'a ertelenmişti. Şimdi ise ilk olarak Amazon'un duyurusu ile oyunun ertelendiği duyuruldu, Amazon'u GameFly ve GameStop takip etti ve son olarak Konami'den de yapımın ertelendiğine dair onay geldi.
 
    Konami, Silent Hill: HD Collection'ın Mart ayında çıkacağaına işaret ederken Amazon ve diğer online satıcılar oyunun listelemesini 6 Mart olarak güncellediler. Konami oyunun net çıkış tarihini önümüzdeki hafta vereceğini açıkladı.
 
     Eski ve yeni dublaj seçeneğine sahip Silent Hill 2 ve 3'ün HD sürümünü içinde barındıran Silent Hill: HD Collection, serinin en iyi oyunlarını yeni nesile taşıyacak, sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler