Silent Hill'in Oynanabilir Teaserı P.T.'de Korkutucu Bir Detay Keşfedildi

09.09.2019 22:17 Özgür Eroğlu

 
Efsanevi korku oyunu serisi Silent Hill'in, Kojima tarafından yapılan oynanabilir teaserı olan P.T.'yi çoğu kişi biliyordur. Bilmeyenler için, Konami'nın yayıncılığını üstleneceği, Kojima'nın ise geliştiriciliğini yapacağı Silent Hill oyunun oynanabilir teaser olarak geçen ama oyunu tanıtmayı hedefleyen bir oyun P.T.. Sizin oynama şeklinize göre değişen bir yapıya sahip ve ortalama 30 dakikada oyunu bitirebiliyordunuz. Kojima ve Konami arasındaki kötü durumdan sonra ne yazık ki oyun iptal edilmişti ve tüm marketlerden kaldırılmıştı. Oyunu tam olarak keşfetmek oldukça zordu ve bugün çıkan haberle öğrendik ki oyunu hala tam olarak keşfedememişiz.
 
Oyunu oynayanların bileceği gibi oyunun içinde Lisa adında bir hayalet vardı ve ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmuyordu. manfightdragon isimli bir Twitter kullanıcısı ise bu durumla ilgili korkutucu bir detay keşfetti. Oyunda ne zaman karşımıza çıkacağını bilemediğimiz Lisa adlı hayalet aslında sürekli arkamızda duruyormuş. Oyunu normal bir şekilde oynarken çok net bir şekilde arkamızda duran birinin gölgesini görebiliyoruz videoda. Ancak sonrasında oyunun dosyalarını biraz kurcalayan manfightdragon aslında Lisa'nın sürekli arkamızda olduğunu keşfediyor. 
 
Bu oyunun çıktığını keşke görebilseydik ancak maalesef bu tarz detaylarla iç geçirmekten başka bir şansımız yok. Bakalım ilerde ne gibi detaylar keşfedilecek. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler