Silent Hill'ın Sanat Yönetmeni Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalıştığını Söyledi

05.01.2020 13:33 Özgür Eroğlu

 
 
Silent Hill oyunlarının kalitesi ve sektör için önemi herkes tarafından biliniyordur. Silen Hill oyunlarının hikayesi, oynanışı gibi konuların dışında, en önemli noktalarından birisi de oyunun içerisindeki görsel tasarımlar.  
 
İlk Silent Hill oyununda canavar tasarımı yapan ve Silent Hill 2, Silent Hill 3 oyunlarında da  sanat yönetmenliğini yapan Masahiro Ito, Twitter üzerinden yeni bir proje üzerinde çalıştığını söyledi. Attığı Tweet'ler tam olarak şu şekilde: "Yeni bir yapımda, çekirdek üye olarak çalışıyorum. Umarım iptal edilmez. Şimdilik hiçbir şey söyleyemem.".
 
Elbette projenin ne olduğu bilinmiyor. Bir şey söylemek de açıkçası çok zor. Ancak profilinin komple Silent Hill'den oluşması ve son dönemlerdeki Silent Hill söylentileri göz önünde bulundurulduğunda heyecanlanmamak gerçekten çok zor. Masahiro Ito en son, Metal Gear Survive üzerinde çalışmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler