Silent Hills'in Ruhani Devamı Allison Road'ın Kickstarter'ı İptal Edildi

12.10.2015 18:42 Samet Konuksal


    Korku türünü sevenlerin büyük merakla beklediği Silent Hills'in iptalinin ardından ortaya bu oyundan esinlenen birçok yeni proje çıkmıştı. Bu projelerden en çok umut vadedeni Allison Road için bir iyi, bir de kötü haber geldi.
 
    Kickstarter üzerinden oyunculara sunulan Allison Road'ın bu süreci aslında ortalama bir şekilde ilerliyordu. Şimdiye kadar 150 bin sterline yakın bağış toplayan Allison Road'ın Kickstarter süreci bugün itibariyle iptal edildi. Yeni kurulan bir stüdyo olan Lillith Studio kendilerine destekçi olan ve cesaretlendiren herkese teşekkür ederken, işin sonunda bir de iyi haberi paylaştı.
 
    Belirtilenlere göre sektörün köklü firmalarından olsa da bir türlü yüksek noktalara gelemeyen bağımsız yapımcı ekibi Team 17, Allison Road ekibine destek oldu. Worms serisiyle tanıdığımız 25 yıllık firma olan Team 17, oyuna hem içerik, hem kaynak, hem maddi ve hem de manevi açıdan destek çıkacak. Yani bir nevi Allison Road bundan sonra Team 17 yayıncılığıyla beraber geliştirilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allison Road Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler