Allison Road İptal Edildi

05.06.2016 18:18 Gazali Çetinkaya

   P.T.'den (Silent Hills'in demosu) esinlenerek geliştirilen Allison Road twitter üzerinden yapılan açıklama ile birlikte resmen iptal edildi.
 
 
   Üzülerek yaptıkları bu açıklamada oyunu iptal etmek zorunda kaldıklarını, destekleri için tüm kullanıcılara teşekkür ettiklerini ve bununla ilgili açıklamanın önümüzdeki birkaç gün içerisinde geleceğini belirttiler. 
 
   Allison Road, Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirilen ve Silent Hills'in iptalinden sonra korku türünü sevenlere alternatif olabilecek bir oyun gibi gözüküyordu. Yayıncı olarak Team17 ekibiyle anlaştıktan sonra da kickstarter sayfalarını kapatan ekibin oyunu tamamen iptal etmesi gerçekten üzücü bir haber oldu. 
 
   Yaklaşık bir yıl önce yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allison Road Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler