Silicon Knights'a Unreal Engine Şoku

Too Human firmanın çöküş aşamasındaki ilk adımdı
10.11.2012 10:18 Alkan Adakaner


      Oyun geliştiricilerinin arasındaki davalar bitmek bilmiyor. Bu defa Epic Games ve Silicon Knights arasındaki davada farklı gelişmeler yaşanmaya başlandı. Silicon Knights, Unreal Engine ile geliştirdiği bütün oyunları piyasadan toplatıp imha edecek. Bu oyunlar Too Human ve X-Men Destiny olduğunu söyleyelim.
 
      Bunun yanında Epic Games'e vereceği tazminat 4.5 milyon dolardan, 9 milyon dolara çıkan Silicon Knights, yayınlanmamış Unreal Engine projeleri The Box/Ritualyst, The Sandman, ve Siren the Maelstrom gibi yapımları da elden geçirmek zorunda kalacak.
 
      Epic Games ise mahkemenin bu kararından oldukça memnun kalmış gibi görünüyor. Silicon Knights durumu ise hiç parlak görünmüyor. Bu dava firmanın zaten oldukça kötü giden durumuna vurulmuş son darbe olabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
X-Men: Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler