X-Men:First Class 2'nin Çekimleri Ocak'ta Başlıyor

Jennifer Lawrence paylaşılamıyor.
06.04.2012 13:09 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz sene gösterime giren X-Men: First Class için devam filmi önümüzdeki sene Ocak ayında çekilmeye başlanacak. Filmin oyuncularından Jennifer Lawrence ile yaşanan sıkıntı çözüme ulaştırılmış. Yani oyuncu artık Hunger Games'in ve X-Men: First Class'ın devam filmlerinde oynayabilecek.
 
     The Hollywood Reporter'ın haberine göre 20th Century Fox, X-Men: First Class 2'nin çekimlerini sonbahar aylarında başlatmayı planlıyordu fakat Lionsgate için çok geç olacaktı. Çünkü Lionsgate de Hunger Games serisine Catching Fire ile devam edecek ve film için 2013 sözü verilmişti.
 
     Bir sonraki X-Men filmini Matthew Vaughn çekecek. Hunger Games'in devam filmi için ise hâlâ Gary Ross ile anlaşma çalışmaları sürdürülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
X-Men: Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler