SimCity'i Origin'den Satın Alanlar İade Edemeyecek

08.03.2013 10:43 Erkut Köse


    Çıktığı günden itibaren sorunlar yüzünden sürekli olarak eleştirilen ve halen daha çok da stabil sunuculara kavuşamayan SimCity'i iade etme niyetindeyseniz ne yazık ki bunu yapamayacağınız ortaya çıktı.
 
    İlk olarak forumlarda yapılan açıklamalarda oyunun istenildiği takdirde iade edilebileceğini ve paranın da geri alınabileceği belirtilmişti. Ancak daha sonradan düzenlenen bu mesajda Origin üzerinden satın alınan oyunların iade edilmeyeceği belirtildi. Origin'in iade politikasına göre yalnızca ön sipariş sürecindeyken oyunları geri verebilir ve paranızı alabilirsiniz. Eğer oyun satışta ise böyle bir şansınız bulunmuyor.
 
    Simcity'nin yaşanan sorunları nedeniyle epey başı ağrıyan EA'nın, oyunun bugün olacak olan Avrupa çıkışında daha büyük sorunlar yaşamaması için her türlü önlemi aldığı belirtildi. Ancak oyunu satın almış ve sürekli olarak sorunlar yaşayan oyuncuların sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiği de bir gerçek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler