Sinner: Sacrifice for Redemption Xbox Game Pass'e Eklendi

18.10.2018 20:14 Gazali Çetinkaya

 
Souls serisinden esinlenen zorlayıcı aksiyon rol yapma oyunu Sinner: Sacrifice for Redemption çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi.
 
Sinner: Sacrifice for Redemption Xbox Store
 
Xbox Game Pass ile ilişkili bir başka haber ise, Ekim ayının sonunda kütüphaneden dört adet Xbox One ve bir adet Xbox 360 oyunu kaldırılacak. Bu oyunlar: Oddworld: New 'n' Tasty, Resident Evil, Sky Force Anniversary, World of Van Helsing: Deathtrap ve Mega Man 9.

Bir aylık Xbox Game Pass aboneliği 59,00 TL. Sistemin detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler