Sıra Tabanlı Taktiksel RPG King Arthur: Knight's Tale PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

13.10.2020 17:06 Gazali Çetinkaya

 
The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin geliştiricisi Neocore Games, yeni oyunu King Arthur: Knight's Tale'ı PC ve yeni nesil konsollar için duyurdu.

King Arthur: Knight's Tale, XCOM tarzı sıra tabanlı taktiksel oynanış ile klasik karakter merkezli RPG oynanışını birleştirecek bir yapım.
 
Sir Mordred, Kral Arthur'u ölümcül bir şekilde yaralanmıştır. Oyuncular Sir Mordred'in kontrolünü üstlenerek bir grup şövalyeyle birlikte Avalon'da Kral Arthur'u aramak ve yarım kalan işini tamamlamak için karanlık bir yolculuğa çıkacak. Beş farklı sınıftan 30'dan fazla kahraman arasından seçim yaparak ve yüzlerce yetenek ve öğeyi birleştirecek zorlu savaşlara karşı en etkili ekibi oluşturmaya çalışacaksınız.  
 
2021'in ilk çeyreğinde PC için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series'e daha sonraki bir tarihte gelecek. $39.99 fiyattan satışa sunulacak. 
 
Neocore Games oyunun geliştirme sürecini tamamlamak için Kickstarter kampanyası başlattı. $150,000 fon toplamayı hedefliyorlar.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King Arthur: Knight's Tale Platformlar: PC Geliştirici: Neocore Games Dağıtıcısı: Neocore Games Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler