Sıradaki Medal of Honor Onaylandı

Sıradaki Medal of Honor'ın hatalarından arınmış görmek tek temennimiz.
18.02.2011 21:50 Levent Polater

 
     Geçen seneki Medal of Honor ile beklentileri karşılayamayan Danger Close, akşam saatlerinde kendi blogundan yeni bir Medal of Honor geliştirdiklerini onayladı.
 
     DC yapımcısı Greg Goodrich blogundan duyuruyu şu sözlerle yaptı: "Merak ediyorsunuzdur. Evet, Danger Close şu anda sıradaki Medal of Honor üzerine çalışıyor."

    Goodrich sözlerine şöyle devam etti: "Ekim ayında çıkan Medal of Honor'dan bu yana sizin gönderdiğiniz referansları çalıştık, dinledik ve özümsedik ve sıradaki yapım konusun için çok heyecanlıyız. Şu anda oyun hakkında daha fazla açıklama yapamam, o yüzden sitemizi ve Facebook'taki hayran sayfamızı sık sık kontrol edin."

    Çıkışından bu yana 5 milyon adet satmayı başaran geçen seneki Medal of Honor'un multiplayer'ı konusunda Danger Close, DICE'tan yardım almıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler