Skul: The Hero Slayer 21 Ocak 2021'de Erken Erişimden Çıkıyor

14.12.2020 18:21 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici SouthPAW Games, rogue-lite 2D platform oyunu Skul: The Hero Slayer'ın 21 Ocak 2021'de Steam erken erişimden çıkarak 1.0 sürümüne geçiş yapacağını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One ve Switch de 2021'in başlarında gelecek.
 
Skul: The Hero Slayer 19 Şubat 2020'de erken erişime açılmıştı ve çıkışından bu yana düzenli güncelleme aldı. Versiyon 1.0 güncellemesi son iki bölüm, ara sahneler, 50'den fazla yeni oynanabilir karakter ve yeni yeteneklerle birlikte oyunun şimdiye kadarki en büyük eklentilerini getirecek.
 
SouthPAW Games CEO'su Sang Woo Park versiyon 1.0 güncellemesiyle ilgili olarak "Bu güncellemeyi topluluğumuzla paylaşmak ve yeni içeriği ne kadar beğendiğinizi görmek için sabırsızlanıyoruz. Son güncellememizden bu yana birkaç ay geçti fakat beklemeye değeceğini düşünüyoruz. 1.0 güncellemesi epey bir büyük ve oyunu tamamen değiştirecek." dedi.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skul: The Hero Slayer Platformlar: PC Geliştirici: SouthPAW Games Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler