Rogue-lite 2D Platform Oyunu Skul: The Hero Slayer 19 Şubat'ta Steam'de Erken Erişime Açılıyor

07.02.2020 09:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici SouthPAW Games, rogue-lite 2D platform oyunu Skul: The Hero Slayer'ın 19 Şubat'ta Steam üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Erken erişim sürümünde İngilizce, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince ve Almanca dil seçeneklerini destekleyecek ve tam sürümde oyuna ek diller eklenecek. Tam sürümün PC ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de çıkması planlanıyor.
 
Oyun çok uzun bir süre erken erişimde kalmayacak. Bu yılın ikinci çeyreğinde tam sürüme geçmesi planlanıyor. Erken erişim sürümü hızlı tempolu savaş sisteminde 20'den fazla oynanabilir karakter, benzersiz seviyelere sahip üç ana bölüm, her bir bölüm için boss, çok sayıda canavar ve düşman, kullanılabilir 50'den fazla item, 15 büyü, ilginç NPC'ler sunacak. 
 
SouthPAW Games CEO Sang Woo Park oyunla ilgili olarak "Erken erişim süreci boyunca oyuncu topluluğumuzla aktif olarak birlikte çalışarak yeni seviyeler, boss'lar, oynanabilir karakterler ve daha fazlasını oyuna ekleyeceğiz." dedi. 
 
Steam sayfasına store.steampowered.com/app/1147560/Skul_The_Hero_Slayer adresinden ulaşabilirsiniz.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skul: The Hero Slayer Platformlar: PC Geliştirici: SouthPAW Games Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 17 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 48 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler