Skull & Bones Stüdyosunun Genel Müdürü Hugues Ricour Görevinden Alındı

18.11.2020 22:41 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un şirket içinde gerçekleştirmiş olduğu liderlik denetimi sonrasında Singapur stüdyosunun genel müdürü Hugues Ricour görevinden alındı.

Singapur stüdyosu Skull & Bones'a liderlik ediyor ve Assassin's Creed ile Immortals Fenyx Rising'in geliştirilmesine yardımcı oluyor.
 
Geçtiğimiz aylarda bazı üst düzey Ubisoft yöneticileri cinsel istismar ve ahlaksız davranışlar yüzünden suçlanmıştı. Singapur stüdyosu da ırkçı ve cinsiyetçi olaylar yaşandığı ve personelin yönetime ilettiği taciz raporlarının umursanmadığı iddia edilmişti. Hugues Ricour da birden fazla kaynak tarafından cinsel tacizle suçlandı.
 
Ubisoft bu tarz davranışlarda bulunan çok sayıda yöneticisinin işine son verdi. Kreatif açıdan şirketin en güçlü ismi ve tüm Ubisoft oyunlarından sorumlu olan Serge Hascoet ve Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail de buna dahil. Hugues Ricour'un görevinden alınma sebebi de bu gibi görünüyor.  
 
Ubisoft sözcüsünün Kotaku'ya yapmış olduğu açıklamaya göre Hugues Ricour hem pozisyonundan hem de stüdyodan gönderildi fakat Ubisoft bünyesinde kalmaya devam edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler