Skullgirls Yapımcılarının Yeni Oyunundan İlk Video

05.09.2015 17:47 Tunahan Başol


     Daha önce Skullgirls ile tanınan Lab Zero Games'in temmuz ayında duyurusunu yaptığı RPG oyunu Indivisible için savaş dinamiklerinin gösterildiği bir video yayınlandı.
 
     Duyuru sırasında da belirtildiği üzere Valkyrie Profile'dan bolca esinlenen Indivisible, savaş dinamiklerini de bu oyuna benzer bir şekilde tutmuş. Her ne kadar benziyor olsa da tam olarak sıra tabanlı bir oynanış yapısı sunmayan oyunda 4 kişiden oluşan grubunuzun hareketleri bilmeniz ve bunları doğru sıra ile kullanmanız oldukça önemli. 

     Hareketleri için süre sınırına sahip olan karakterler, bu süre bittiğinde sıraya bakılmaksızın düşmanlara zarar verebiliyorlar. Hangi karakteri bekletip hangisini oynayacağınız tamamen size kalmış.
 
     Oyunun hala geliştirme sürecinde olduğunu ve grafiklerin değişeceğini belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Indivisible Platformlar: PC Geliştirici: Lab Zero Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 21 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler