Sleeping Dogs'un Geliştiricisi United Front Games Kapanıyor

18.10.2016 09:09 Gazali Çetinkaya

 
 
   2012 yılında sundukları açık dünya oyunu Sleeping Dogs ile iyi bir iş ortaya koyan United Front Games'in kapanacağı söylentileri doğrulandı. United Front Games'ten Scarlettjen twitter üzerinden yaptığı doğrulama ile büyük bir dönemin sonuna geldiklerini belirtti.
 
   United Front Games, Sleeping Dogs'dan sonra bir süre bazı oyunların portları üzerinde diğer stüdyolara yardımcı oldular ve ardından Sleeping Dogs evreninde geçen MMO Triad Wars ile uğraştılar ancak 2016 yılında çıkması beklenen oyun iptal edildi.
 
   En son SMASH+GRAB adlı multiplayer ve co-op odaklı bir oyun üzerinde çalışan United Front Games geçtiğimiz haftalarda oyunu erken erişimi açmıştı ve geçtiğimiz cuma günü de 5 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı verdiler. 
 
   Anlaşılan SMASH+GRAB adlı yapımları da istenilen başarıyı yakalayamadı ve stüdyo kapanma noktasına geldi. Şu an SMASH+GRAB'ın Steam sayfasını ziyaret ettiğinizde oyunun ulaşılabilir olmadığını görüyoruz.
 
   Özellikle Sleeping Dogs gibi oyunculara güzel bir yapım sunan stüdyonun kapanıyor olması gerçekten üzücü diyebiliriz. United Front Games, 2007 yılında Kanada'da kurulmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler