Sleeping Dogs'un Türkçe Yaması Yayınlandı

29.04.2015 12:10 Ömür Gencer


       Daha önce Wolfenstein: The New Order, pek çok Telltale Games oyununu ve The Evil Within gibi yapımlar için Türkçe yama yayınlayan ekip TechnoGame; yeni bir Türkçe yamayla karşımıza çıktı. Ekip, Sleeping Dogs'u tamamen Türkçeleştirdi.
 
       Yayınlanan bu Türkçe yama ne yazık ki oyunun görsel olarak elden geçirilmiş sürümü Sleeping Dogs: Definitive Edition ile uyumlu değil. Bunun yanında bu yamanın oyun için yayınlanan Nightmare in North Point ve Year of the Snake adlı DLCleri de kapsadığını belirtelim.
 
       Bahsettiğimiz Türkçe yamayı buradan indirebilir ve Sleeping Dogs'un Türkçe yamalı haline ait oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler