Snake'e Bir Haller Oldu

03.05.2010 18:27 Ersin Kılıç


 
     Japonlar gerçekten de ilginç insanlar. çoğu zaman sempatik tavırları ile karşımıza çıkan Japonların bazı sevinçlerini ve huylarını anlamak ise gerçekten zor. 
 
     Sabah saatlerinde Japınya televizyonlarında yayınlanan Pokemon : Black and White oyununun tanıtım videosunu sizlerle paylaşmış ve Japon'ların bu video karşısındaki duydukları sevinçten bahsetmiştik.
 
     Love Plus tarzı bazı oyunların da milyonlar sattığı Japonya'da oyun karakteri ile evlenen kişilerin haberleri ile bile karşılaşmıştık. Sık sık oyunlardaki ilginç anlarla da karşımıza çıkan Japon yapımcıların en ünlüsü ise sanırım Hideo Kojima'dır.
 
     Metal Gear Solid gibi bir yapımı oyun sektörüne kazandıran Hideo Kojima, serinin çoğu oyununda ince espriler ve dokundurmalarla karşımıza çıksa da oyunlarında kullandığı bazı sahneler ile tartışmalara da neden olmuştu. Örneğin Raiden karakterine yüklenen anlam ikinci oyunun en çok eleştirilen yönlerinden birisiydi. Üstelik Raiden benzeri bir karakterin üçüncü oyun Sneak Eater'da Colonel Volgin ile olan sahneleri hala aklımızda.
 
    Kojima'nın son ilginçliği ise sıradaki oyunu Peace Walker'dan geldi. Muhakkak Japonya'da büyük ilgi görecek olan bu sahnelerin batıya yansıması ise biraz daha eleştirisel oluyor. Mevcut bu sahnede serinin efsane isimlerinden biri olan Naked Snake'i yani Big Boss'u ismi gibi çıplak olarak görüyoruz. Üstelik çıplak vaziyette olan Snake'i bu videoda oyunun önemli karakterlerinden ve gene iç çamaşırlı olan Paz Ortega Andrade karakterini kovalarken görüyoruz.
 
     Lafı fazla uzatmadan bu ilginç video ile sizleri baş başa bırakalım.
 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 1 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 4 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 6 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler