Sniper Elite 5 için Kraken Awakes Adlı DLC Yayınlandı

07.07.2023 17:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Rebellion ekibi tarafından oyunculara sunulan nişancı aksiyonu oyunu Sniper Elite 5 için yeni bir DLC yayınlandı. Mayıs 2022'de piyasaya sürülen ve zorlu bölümleri bünyesinde barındıran yapımın Kraken Awakes adlı ek paketi, yeni görev içeriğini, silahları, görünümleri ve daha fazlasını oyunculara sunuyor.
 
Yeni ek paket oyunculara ekstra içerikler sunuyor 
 
 
 
Belirtilene göre Kraken Awakes adlı DLC genel olarak Sniper Elite 5 evrenine bağlı yeni ve sürükleyici bir içeriği getiriyor. Oyuncular gelmiş geçmiş en iyi keskin nişancı olan Karl Fairburne rolünü üstleniyor ve Nazi kötü adamı Friedrich Vogel'i indirmek için büyük bir mücadeleye atılıyor. Kraken Operasyonu'na çıktığımız bu ek pakette bir kez daha düşmanları ortadan kaldırıyoruz.
 
Oyuncular sadece görev içeriğini deneyimlemekle kalmıyor aynı zamanda rakipsiz atış hızına sahip olan ve yakın mesafeden düşmanları öldüren Mod.712 tabancasını da sahip olabiliyor. Ödüllü serinin en son oyunu olan Sniper Elite 5 keskin nişancılık temellerini bizlere aktarıyor ve taktiksel üçüncü şahıs içeriğini ve gelişmiş öldürme kamerasını bizlere sunuyor.
 
Sniper Elite 5 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. 
 
Kraken Awakes DLC fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 5 Platformlar: PC Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler