Sniper Elite 5 için Yeni Fragman Yayınlandı

03.05.2022 21:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Rebellion Developments, nişancı oyunu Sniper Elite 5'in temel özelliklerini gösteren yeni bir fragman yayınladı.
 
Canlı ve sürükleyici bir ortam yaratmak üzere gerçek dünyadan alınan mekânlar, fotogrametri kullanılarak yaratılmıştır. Gizli giriş ve çıkış noktaları ile öldürme listesi hedefleri, her görev için yepyeni bir bakış açısı sağlar. Nazi senaryosunu tek başına veya ortağınla oyna. Geliştirilmiş eşli oyun mekanikleri sayesinde mühimmat ve eşyaları paylaşabilir, emir verebilir ve birbirinizi iyileştirebilirsiniz.
 
Mükemmel açıya sahip olmak için halat hatlarını kullan, yokuşlardan aşağı kay ve kaya çıkıntılarında dans edercesine ilerle ya da keskin bakışlı gözcülerin yanından sessizce geç. Hedefini gördüğünde ayarlamalarını yaparken tüfeğinin kabza ve namlu seçeneklerinin yanı sıra yer çekimini, rüzgârı ve kalp atışını da hesaba kat. 
 
Sniper Elite 5, 26 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1029690/Sniper_Elite_5/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 5 Platformlar: PC Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler