Sniper Elive V2'den Oynanış Videosu

Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız Hitler'i vurmayı amaçlayan bir bonus göreve sahip oluyorsunuz.
21.03.2012 13:56 Gökhan Yılmaz

 
      Çıkışına bir buçuk ay kalan Sniper Elite V2'den yeni bir yapımcı günlüğü geldi. İlk oyun ile beklenilenden çok satış rakamı yakayalan ekip bu sefer çok daha kaliteli bir yapım ortaya koyuyor. Ekipten Steve Hart, oyunda bulunacak bölümlerden biri olan Flak Tower'ı bizler için anlatıyor.
 
     Flak Tower'da kuleye çıkıncaya kadar mümkün olduğunca düşmandan sakınmanız öneriliyor. Tepeye çıktığınızda ise işler daha da karmaşık bir hal alıyor. Hedefiniz olan Müller yeterince iyi korunuyor ve kapalı bir bölgede tutuluyor. Ona kusursuz bir atış yaparak kuleden güvenli bir şekilde inmeniz gerekmekte.
 
     Bölüm tasarımında gerçek kule kullanılmış ve yapımcılar olabildiğince çok kaynak kullanarak birebir şekilde tasarlamaya çalışmışlar. Diğer yapımcıların da anlatımıyla yer yer oynanış görüntülerine yer verilen bu yapımcı günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite V2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler